SERVICII DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

SERVICII DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

Servicii permanente de prevenire, stingere a incendiilor 24/24h

Prin Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta, Davi Comfire asigura servicii pentru interventia si stingerea incendiilor, salvarea si protectia persoanelor periclitate de incendiu la obiectivul dvoastra în conformitate cu, legislatia în vigoare, respectand a standardelor, normelor si normativelor specifice, instructiunile interne de lucru, planurile de interventie pe obiectiv, putand asigura servicii de Categoria C2.

Serviciul are dotarea corespunzătoare conform normativelor în vigoare, cu echipamente de interventie, (aparat respirat, costum nomex, casca, cizme interventie, etc.) pentru îndeplinirea sarcinilor de stingere si autospeciala dotata corespunzator.

 

Servicii temporare de prevenire, stingere a incendiilor

  • Interventie pentru prevenirea si stingerea incendiilor, la evenimente de scurtă durata / concerte / jocuri de artificii / filmari cu echipament specializat si autospeciale.
  • Consultanta privind aspectele de securitate la incendiu premergatoare organizarii unui eveniment temporar.

Galerie

Cu fiecare proiect și intervenție, Davi Comfire țintește să devinã un lider în domeniul situațiilor de urgență din România. Suntem pe deplin angajați sã fim din ce în ce mai buni și, prin exemplul nostru, sã devenim un model în serviciile de prevenire și stingere a incendiilor.