Despre noi

Cine suntem

Suntem una dintre companiile private românești de top în domeniul situațiilor de urgență, cu o experiență de peste 10 ani în securizarea obiectivelor cu risc tehnologic ridicat la incendiu.

Prin grijă la detalii, promptitudine și transparență suntem partenerul dumneavoastră de reală încredere, asigurând servicii complete de prevenirea și stingerea incendiilor, mentenanța sistemelor de detecție, termoprotecție și formare profesională.

Prin Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta, oferim servicii pentru interventia si stingerea incendiilor, salvarea si protectia persoanelor periclitate de incendiu la obiectivul dumneavoastra, în conformitate cu legislatia în vigoare, a standardelor, normelor si normativelor specifice, cat si instructiunile interne de lucru si planurile de interventie pe obiectiv.

De asemenea, ne ocupam atat de interfața conducerii cu organele de verificare si control in domeniul situațiilor de urgență, cât și cu unitățile și subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situați de Urgență ale Municipiului Bucuresti.

Dorinta noastra de continua dezvoltare si de a oferi servicii de calitate de rang inalt se reflecta si in faptul ca avem implementate sistemele SR EN ISO 9001, SR/ELOT EN ISO 14001, OHSAS 18001, Codul NATO de agent economic” – NCAGE.

Valori

COMPETENTA

Încă de la înființare, în 2003, echipa DAVI COMFIRE a reunit profesioniști cu o solida experiență în domeniu, asigurând servicii de calitate în domeniul situațiilor de urgență unor companii de top cu grad de risc tehnologic ridicat la incendiu.

Integritate

Cuvântul dat este un angajament luat. Noi, la DAVI COMFIRE, ne respectăm angajamentele luate și le onorăm cu transparență, consecvență (facem ce spunem), responsabilitate și corectitudine.

Flexibilitate

Utilizăm toate oportunitățile pentru a face ca “lucrurile să se întâmple“ la timp și în standardele cerute de client și de legislația în vigoare. Implementăm cu rapiditate și seriozitate fără a face compromisuri în calitatea serviciilor oferite.
O atestă și poziția noastră pe podium în cadrul companiilor private pentru situații de urgență în România 2015.

Implicare

Avem o atitudine deschisă, bazată pe respect și încredere, atât în relație cu partenerii, cât și cu angajații noștri. Ne implicăm în fiecare aspect al proiectelor derulate, indiferent de mărimea lor și în fiecare moment important din viața profesională dar și personală a colegilor noștri. Pentru că ne pasă.

Creativitate

Aplicăm strategii creative în rezolvarea provocărilor operaționale, pentru o continuă eficientizare a serviciilor și o implementare mai bună, mai rapidă și mai sigură a acestora. Satisfacem cerințele clienților noștri, atât cele explicite, cât și cele implicite, depășind în multe cazuri așteptările acestora.

Misiune

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență, a cărei misiune este de a elimina prompt, eficient și la cele mai înalte standarde de siguranță grijile clienților noștri legate de riscul apariției unor incidente sau pericole ce le-ar putea amenința bunul mers al activității.
Noi protejăm companiile de potențiale pericole,“stingând-le” temerile cu servicii vitale de înaltă calitate.

Viziune

Ne dorim să devenim partenerul nr. 1 la nivel național al clienților noștri în asigurarea celor mai bune soluții integrate de prevenire și stingere a incendiilor și de intervenție rapidă în situații de urgență.

Prin tot ceea ce facem vizăm să devenim un etalon de profesionalism, responsabilitate și dedicare în serviciile de prevenire și stingere a incendiilor din România.a standardelor, normelor si normativelor specifice, cat si instructiunile interne de lucru si planurile de interventie pe obiectiv.
Echipa Noastra
Cu fiecare proiect și intervenție, Davi Comfire țintește să devinã un lider în domeniul situațiilor de urgență din România. Suntem pe deplin angajați sã fim din ce în ce mai buni și, prin exemplul nostru, sã devenim un model în serviciile de prevenire și stingere a incendiilor.