Parafoc F

Parafoc

Detalii

Mortarul PARAFOC F este un produs de rezistent la foc pe baza de lina minerala, adaos de ciment, bentonita si alti aditivi in diferite proportii, incorporati la fabricatie. Se aplica cu ajutorul unei masini pneumatice speciale, aplicandu se direct pe tubulatura/metalul ce trebuie protejat. Rapiditatea de aplicare, usurinta de curatare a zonelor adiacente zonelor unde se aplica, cit si greutatea sa foarte mica, fac ca acest produs sa fie foarte eficient din punct de vedere ECONOMIC si confera elementelor protejate un grad inalt de protectie antifoc, fiind indicat in special pentru protectia tubulaturiilor de ventilatie.
Grosimile stabilite conform agrementului pentru tubulaturi de ventilatie sau desfumare sunt :
- RF 60 min - 15 mm
- RF 120 min - 25 mm
Pentru realizarea lucrarii de protectie la foc se recomanda montarea unei plase intaritoare de tip rabitz pe tubulatura, anterior torcretarii cu mortar PARAFOC, pentru a asigura aderenta aderenta optima. Solutia de torcretare a tubulaturilor de ventilatie construite din tabla de min 0,8 mm se poate realiza foarte usor si facil cu PARAFOC F, fiind foarte economic in comparatitie cu alternativele traditionale. Randamentul de aplicare poate fi intre 50 - 150 mp/zi functie de reglarea masinii de torcretat si de grosimea stratului de mortar. Produsul PARAFOC-F nu este coroziv, nu este toxic si nu contine azbest. Densitatea este de 250 Kg/mc si poate proteja elemente cu factorului de masivitate de pina la 400 m. Produsul, in stare normala, are un aspect rugos uniform de culoarea alb - murdar dar se poate netezi cu un trafalet de plastic si ulterior vopsi in culoarea dorita de client.
Domeniu de utilizare:
Protectia tubulaturilor de ventilatie
Produs de ParaFoc Prod SRL
Cu fiecare proiect și intervenție, Davi Comfire țintește să devinã un lider în domeniul situațiilor de urgență din România. Suntem pe deplin angajați sã fim din ce în ce mai buni și, prin exemplul nostru, sã devenim un model în serviciile de prevenire și stingere a incendiilor.