Cafco 300

Cafco

Detalii

Cafco 300 este cel mai inovator produs, bază controlată, compusa din vermiculit si ipsos, de uz intern, care se aplică prin pulverizare sau cu mistria, ambalată în pachete compacte din fabrică. Atoxic, lipsit complet de azbest si de silica libera cristalina, Cafco 300 este un produs usor, stabil in timp, cercetat si creat special pentru protectia la foc pentru constructii civile, structuri metalice, din beton armat sau precomprimat. Se utilizeaza in interioul constructilor, la protectia la foc a structurilor metalice pentru asigurarea rezistentei la foc de pana la 240 min, in gama de grosimi 8mm-58mm si de factori de masivitate intre 30 m-1 si 310 m-1. In conditii normale exercitiu, Cafco 300 nu este supus deteriorarii, coroziunii, fisurilor si/sau desprinderilor.
Domeniu de utilizare:
structura metalica, tubulatura ventilatie RF max. 90 min, structura beton armat / precomprimat, perete antifoc, table cutata.
Produs de Promat International.
Cu fiecare proiect și intervenție, Davi Comfire țintește să devinã un lider în domeniul situațiilor de urgență din România. Suntem pe deplin angajați sã fim din ce în ce mai buni și, prin exemplul nostru, sã devenim un model în serviciile de prevenire și stingere a incendiilor.